Personeelsbemiddeling

Opus Horeca : uw partner voor het vinden van uw personeel op de wadden

Opus Horeca  is de personeelsbemiddelaar in de horeca. Door een uniek samenwerkingsverband overheid en bedrijfsleven in Belgie zijn wij in staat om aan de grote vraag naar gekwalificeerd horecapersoneel te voldoen. 

Dit betekent dat u dit seizoen u niet dagenlang uw hoofd hoeft te breken over de invulling van het rooster. 

Onze kandidaten komen uit Belgie en dat betekent wel dat er voor tijdelijke huisvesting moet worden gezorgd. Voor het overige komen wij graag de werkwijze, de procedure en de kosten uitleggen. De kosten zullen u overigens meevallen. Die zijn lager dan de kosten van een regulier uitzendbureau.  

Mogen wij eens langskomen voor een kopje koffie om te bespreken hoe wij van een probleem een uitdaging gaan maken? 

Opus Horeca uw personeelspartner in de horeca.

 

Koks

Wij hebben een aantal kok in bemiddeling die graag een aantal maanden op de Wadden willen werken. Het niveau varieert van een extra handje in de keuken tot chef-kok. Onze koks zijn vrijwel allemaal Nederlands sprekend. De ervaring verschilt van enige ervaring tot tientallen jaren ervaring. Onze koks komen uit het Nederlandstalig gedeelte van de Benelux 🙂

 

Bedienend personeel

Lange tijd werd het bedienend personeel zelf geregeld. Een vriendje hier, een buurmeisje daar. Die tijd is gewoon afgelopen. Het verkrijgen van bedienend personeel is wellicht nog problematischer dan het vinden van koks. Door de aantallen valt het wellicht niet zo op, maar onze voorspelling is dat de kranten over dit tekort ook heel vaak gaan sluiten. Ons bedienend personeel komt uit Belgie vandaag en wil graag op de wadden komen werken.

 

 

 Algemeen medewerkers

Geef het maar een naam. Iemand in de cafetaria of in het anematieteam? Een extra hulp in de receptie? Wij hebben een ploeg met (aankomende) studenten klaarstaan die gewoon lekker een zomer op de wadden willen knallen. Geen vakmensen maar wel zeer welwillend en gemotiveerd.

 

 

Kopje koffie drinken?