Human Resources

Personeelsadviezen, Personeelszaken, tijdelijke ondersteuning, scholing van uw chef-kok, de basis op orde, zuinig zijn op het personeelskapitaal, hulp bij functioneringsgesprekken, etc etc etc

HR Diensten

Opus Horeca biedt naast de invulling van permanente HR-functies tevens                                       (Interim)oplossingen op HR gebied. Human Resources of personeelszaken is vaak ten onrechte de sluitpost binnen een horeca-onderneming. Op de lange termijn scheelt het onwaarschijnlijk veel geld als ook dit gedeelte van de onderneming goed geregeld is.

De dienstverlening van Opus Horeca op het gebied van HR is veelzijdig. Van uw complete HR partner tot aan bijstand in juridische kwesties. U kunt b.v. ook denken aan de tijdelijke aanvulling van uw afdeling HR of recruitment op projectbasis.

Onze HR specialisten zijn zeer veelzijdig en hebben een zeer ruime ervaring in de HR en in de horeca. Wel zo handig dat je iemand niet hoeft uit te leggen wat HACCP is en dat dit bijna een belediging is als je dit in een personeelsadvertentie vermeldt.

 

Where

Dat bepaalt u! Op uw locatie? Of toch bij ons op kantoor. Wij zijn flexibel!

When

Wij werken niet van 9 tot 5. Of anders gezegd: wij houden rekening met de horeca-tijden.

Hoe dan

En weer even gewoon in het Nederlands. Het hoe verhaal vertellen we u graag. En dat doen we pas nadat u ons heeft verteld waar uw bedrijf behoefte aan heeft.

100% Horeca

Onze dienstverlening is afgestemd op de horeca en daar zijn we ook gewoon goed in. En of het nu gaat om het organiseren van sollicatiedagen, het helpen bij een functioneringsgesprek, het opzetten van een campagne. We hebben het eerder gedaan!  Wilt u een personeelspartner die niet alleen de kansen maar ook de problematiek van de werkvloer begrijpt? Neem dan eens contact met ons op. Wij komen graag kennismaken!