Barista

Opus Horeca krijgt regelmatig een aanvraag voor een Barista. Wij komen daarom altijd heel graag in contact met mensen die koffie maken als een ambacht zien. Een ambacht die onze Barista tot in de puntjes beheerst. Als jouw gasten over de drempel stappen komt de geur van verse koffie ze tegemoet. Met passie en liefde bereiden onze Barista’s de lekkerste espresso, cappuccino en andere specialty coffees.

Als barista ben je een koffiespecialist én heb jij horeca genen. Keer op keer creëer je een karakteristiek kopje koffie. Keer op keer verras jij jouw gasten met jouw ideeen van gastvrijheid. Jouw lattes macchiato zijn een peace of art. En als wij het over latte art hebben, dan begin jij te glimlachen.  Voor jouw gasten alleen de beste koffie. Welkom bij Opus Horeca!

Wat vragen wij van jou?

  • Gepassioneerd koffieliefhebber
  • Gastvrij, enthousiast en veel positieve energie
  • Ervaring in de functie van barista: beheersing van de vaktechnieken en productinhoudelijke kennis zijn een absolute pre
  • Je werkt snel, efficiënt en netjes en bent een echte gastheer/gastvrouw en entertainer

Wij bieden

Een leuke werkplek waar je al jouw creativiteit kwijt kan. Een werkplek waar oog is voor de doorgroeimogelijkheden van de werknemer. Een werkplek waar men beseft dat koffie maken een ambacht is.