Personeelsbemiddeling

Opus Horeca : uw partner voor het vinden van uw personeel!

Recruitment

Opus Horeca is gespecialiseerd in het recruiten van personeel in de horeca. Wij onderscheiden ons op een heel belangrijk punt van een reguliere recruiter en dat is dat onze recruiters zelf horeca ervaring hebben.

Dit laatste betekent niet alleen dat wij het niveau van een kandidaat kunnen inschatten maar ook dat wij een groot netwerk in uw branche hebben. Op vrijwel elk CV staat wel een bekende waar wij een referentie kunnen inwinnen over de kandidaat.

Wij werken graag samen met onze opdrachtgevers. Samen invulling geven aan het nieuwe team. Sparren op niveau!

Opus Horeca beperkt zich daarbij niet alleen tot de recruitment van keukenpersoneel. Van keukenassistent tot executive-chef, van runner tot F&B manager, van medewerker HR tot hoofd financiële administratie. Wij kunnen uw vacatures op iedere positie invullen.

Flexibel personeel

Bijna elk horecabedrijf heeft wel eens behoefte aan extra personeel. En soms gaat die behoefte gelijk op met de temperatuur van de dag. Desondanks zijn er nog altijd een hoop ondernemers die erin slagen om het management op de warme dagen tot wanhoop te drijven omdat er geen personeel is.

Misschien wordt het dan eens tijd om kennis te maken en te praten over de opbouw van een pool van flexibel personeel. Vaak ligt het dan voor de hand om voor een uitzendconstructie te kiezen.  Dat kost soms iets meer dan wanneer men zelf het personeel op de payroll plaatst, maar daar staat tegenover dat de ondernemer nul risico loopt. En personeel is ook vaak duurder dan men denkt. Tel het vakantiegeld, vakantiedagen, premies en pensioen bij elkaar op en je gaat al snel richting de 150 procent.  Zeker bij kortstondige dienstverbanden zijn er soms goede argumenten om voor uitzenden te kiezen.

Wij kunnen u daarbij ook adviseren. Andere constructies zijn ook mogelijk en in alle varianten laten wij ook zien wat onze marges zijn.

Voor het opzetten van een flexpool werkt Opus Horeca landelijk. Wij werken bijvoorbeeld ook op de waddeneilanden!

Wij komen graag op uw locatie langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

 

 

Wij helpen Startups

Iets dat wij graag doen is helpen bij het opstarten van een horeca-onderneming. En tegenwoordig is het bij een grote startup vrij simpel. Zonder hulp ga je het door de bank genomen niet redden. Onze ervaring op dit punt is heel divers. De afgelopen jaren hebben wij bijvoorbeeld grote fastfood ketens begeleid die zich hebben gevestigd in Nederland. Ook hielpen wij diverse hotels of grote restaurants die in één keer een groot aantal koks en bedienend personeel nodig hadden. Wij delen onze kennis van de lokale horecamarkt graag met u. Via ons krijgt u inzicht in wat lokaal bijvoorbeeld gebruikelijk is om aan salaris te betalen. Via ons krijgt u in 1 keer toegang tot een heel groot netwerk aan horecaprofessionals. Mogen wij onze werkwijze een keertje komen toelichten?