Bediening

De zwarte brigade, de voorkant, gastvrouw, bediening het zijn termen die we allemaal kennen. En eigenlijk draait het maar om 1 ding en dat is gastvrijheid. De gast een onvergetelijke avond bezorgen. En of dat nu in de nachtkroeg is of het 3 sterren restaurant. In the end komt het allemaal op hetzelfde neer.

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij altijd bedienend personeel. De mensen die net dat drankje of hapje iets beter kunnen laten smaken. De mensen die snappen dat service ook een glimlach is.

Wij hebben een brede kring van opdrachtgevers. Tot de hamburgerzaak op de hoek tot de zaken met de meerdere sterren. Van zeer down to earth tot hip en trendy. En het ligt er helemaal aan wat jij wil. WIl je lekker af en toe knallen op een festival of wil je liever een vaste baan in een trendy restaurant. De vorm bepaal je zelf. Het kan op uitzendbasis maar je kan ook direct een contract tekenen bij je nieuwe werkgever.

Wij bieden:

Leuke banen bij onze opdrachtgevers. En waarom leuk? Omdat wij geen opdrachten accepteren voor banen die wij zelf niet zouden willen doen. Je ziet jouw collega’s soms vaker dan je eigen man/vrouw/vriend of vriendin en daarom letten wij scherp op de werksfeer. Het is ook voor iedereen wat wils. We hebben de opdrachtgevers in de evenementenbranche maar ook het high end sterren segment behoort tot onze klantenkring. En kijk niet raar op als je zo nu en dan een uitnodiging krijgt om bij ons een opleiding te volgen. Wij nodigen onze kandidaten graag uit om ze af en toe een leuke training te laten volgen.

Wat wij zoeken:

In een paar steekwoorden: Gastvrij, leergierig, communicatief sterk en het type-handen-uit-de-mouwen-steken. Als je onervaren bent krijg je van ons eerst een training. Als je ervaren bent kan dat natuurlijk ook!

En wij denken ook dat horeca toch een beetje in de genen zit. Dat je herkent dat de gast gevraagd wil worden of hij iets wil drinken, dat je het normaal vindt dat je iemand even welkom heet en hem zo mogelijk even naar de plaats toe begeleidt. Dat je doorhebt dat een flesje water bij de lunch het verschil kan maken bij de omzet. Dat je blij bent als een gast een leuke avond heeft gehad.