Werken in de keuken

Opus Horeca is de grootste partij op de markt als het aankomt op de werving en selectie van koks. Met trots kunnen wij ook stellen dat wij voor elke kok op welk niveau dan ook een baan hebben.

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij koks die het uiterste uit zichzelf halen. Wij zoeken altijd vakfanaten met ambitie. Ambitie om te groeien, ambitie om met creatieve gerechten je gasten te verwennen en de ambitie om je collega’s te inspireren.

Als kok maak jij het verschil. Jouw gasten gaan tevreden naar huis! In een keuken van een brasserie, een hotel, hamburgerrestaurant of een sterrenrestaurant. JIj kookt altijd de sterren van de hemel, gastvrijheid zit in jouw genen en jouw avond is geslaagd als jouw gasten voldaan naar huis gaan. .

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgevers zitten voornamelijk in een straal rond 50 kilometer van Amsterdam. Wij hebben sterrenrestaurants als opdrachtgever, maar ook de lunchroom met een belangrijke buurtfunctie.

Wat bieden wij?

Een baan! Opus Horeca werft en selecteert koks voor opdrachtgevers. Doel is dat de kok in dienst komt bij de opdrachtgever. Wij helpen eventueel met de salarisonderhandelingen en ook controleren wij altijd even het contract.  Wij checken vooraf de kredietwaardigheid van de opdrachtgever.