Recruitment

Opus Horeca is gespecialiseerd in het recruiten van personeel in de horeca. Wij onderscheiden ons op een heel belangrijk punt van een reguliere recruiter en dat is dat onze recruiters horeca-ervaring hebben.

Dit laatste betekent dat wij daadwerkelijk het niveau van een kandidaat kunnen inschatten. En omdat wij alleen in de horeca werkzaam zijn, hebben wij ook een groot tot zeer groot netwerk. Op vrijwel elk CV staat wel een chef-kok waar wij een referentie kunnen inwinnen over de kandidaat.

Daarbij zijn wij altijd transparant over onze werkwijze. Wij doen niet geheimzinnig over onze kandidaten en hoe wij onze kandidaten vinden. Wij werken ook graag samen met onze opdrachtgever. Samen invulling geven aan het nieuwe team. Met het inhuren van Opus Horeca krijgt u ook een sparringspartner erbij. Niet alleen voor uw recruitmentszaken maar ook bijvoorbeeld met het meedenken voor HR kwesties of juridische zaken.

Onze werkwijze is intensief. Wij komen altijd bij een nieuwe opdrachtgever kijken. Letterlijk nemen wij een kijkje in de keuken. En niet alleen omdat wij zo nieuwsgierig zijn, maar ook omdat wij vragen van de kandidaten dan kunnen beantwoorden. Met wat voor apparatuur wordt er gewerkt, wat voor team staat er, etc etc.

Opus Horeca beperkt zich daarbij niet alleen tot de recruitment van keukenpersoneel. Ook zoeken wij mensen voor de bediening of voor de managementposities.

Referenties zijn op aanvraag beschikbaar. Graag laten wij onze werkwijze vertellen door onze klanten.

Wij komen graag langs om onze werkwijze toe te lichten!