Opus Horeca verbindt opdrachtgevers in de horeca met talentvolle werknemers.

We doen waar we goed in zijn. Ons doel is mensen met elkaar te verbinden, ze inzicht te geven in zichzelf en ertoe bij te dragen dat ze dagelijks met een glimlach naar hun werk gaan.

De diensten die Opus Horeca biedt zijn breed. Zolang het maar met mensen en de horeca te maken heeft.  Onze kennis is diepgaand en dat heeft alles te maken met de jarenlange gecombineerde ervaring.  Onze recruiters, juristen en HR mensen zijn zeer ervaren en deskundig en hebben allemaal één ding gemeen: een passie voor de horeca. Onze mensen komen uit het vakgebied, kennen het vakgebied en weten waarover zij praten.

Opus Horeca doet haar werk met passie. Passie voor de opdrachtgever, passie voor de kandidaat, passie voor het vakgebied en passie voor de horeca. 

Opus Horeca, uw personeelspartner in de horeca.

 

 

 

U

Recruitment

Wij recruiten voor elke positie in de horeca. Dus niet alleen voor keuken of de bediening maar ook managementfuncties of een positie op kantoor.
g

Flexibel

Zeker in het seizoen is flexibele hulp gewenst. Opus Horeca stelt graag met u samen een flexibele poule van mensen samen.

HR Diensten

Van incidenteel hulp tot uw externe HR partner in de horeca. Een goed HR beleid levert geld op.

Juridisch Advies

Wij hebben kennis van het recht waarmee de horeca te maken krijgt. De tarieven zijn niet te vergelijken met de advocatuur. Onze kennis wel.
1

Startups

Van complete overname van het recruitmensproces tot het helpen bij de campagne. Onze referenties zijn aansprekend!