Wil jij jouw kring van opdrachtgevers uitbreiden?

                               DAN ZOEKEN WIJ JOU!

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij zzp (zelfstandige zonder personeel) koks die altijd het uiterste uit zichzelf halen. Vakfanaten met ambitie. Ambitie om te groeien, ambitie om met creatieve gerechten je gasten te verwennen en de ambitie om je collega’s te inspireren.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgevers zitten voornamelijk in een straal rond 50 kilometer van Amsterdam. Wij hebben sterrenrestaurants als opdrachtgever, maar ook de lunchroom met een belangrijke buurtfunctie.

Wat bieden wij?

Uitbreiding van je netwerk van opdrachtgevers en een unieke voorschotregeling. Binnen een week na afloop van je opdracht heb je 60 procent van je factuurbedrag al op je rekening staan. Waarom? Omdat wij ons realiseren dat niet iedereen kan wachten tot een factuur eens wordt betaald. Vooral grotere bedrijven hanteren soms een wat langere betalingstermijn. Wij maken het mogelijk ook die opdrachten te accepteren.

Als startende zzp kok ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij helpen je op weg met je administratie, je inschrijving bij de Kamer van Koophandel, je verzekeringen en het oerwoud van regelgeving. Wij werken met een door de belastingdienst goedgekeurde overeenkomst en onze opdrachtgevers zijn gescreend op kredietwaardigheid!

Wij zoeken

  • Zelfstandig werkende koks
  • Met minimaal 7 jaar werkervaring, 
  • Die onmiddellijk inzetbaar zijn en
  • Die plezier hebben in hun vak.

Wat doen wij niet?

Bemiddelen voor opdrachten waarbij wij twijfels hebben over het begrip gezagsverhouding. Wij bemiddelen dus alleen voor opdrachten waar de kok echt zelfstandig is en opdrachtgever en opdrachtnemer geen onaanvaardbare risico’s lopen.

Schrijf je in op één van onze opdrachten of laat weten dat je interesse hebt voor opname in ons zzp bestand. Groei mee met de snelst groeiende kok intermediair van Nederland!

Inschrijven kan op verschillende manieren. Uiteindelijk gaat het erom wat voor jou werkt! Wat voor ons werkt is helder. Linksom of rechtsom willen we weten wat je kunt, wat je wilt, wat je ambitie is en of je past in de keukenbrigade van de opdrachtgever.

Hoe ons je interesse toont is vooral jouw zaak. Hieronder vind je vier mogelijkheden, maar als je een andere manier prefereert vinden wij dat prima!

Laat je opnemen in ons bestand van Zzp Koks!

Upload je CV
Mail jouw cv
Genoeg gelezen! Kom met ons in contact en mail jouw cv naar amsterdam@opus-pro.nl. Het is de eerste handeling voor de volgende stap in jouw culinaire carierre.
Stuur een filmpje
Filmpje!
Ben jij geen mailer maar wel een prater? Pak de selfie-stick en spreek een filmpje in. Het filmpje mail je naar amsterdam@opus-pro.nl
Bel ons op
Bellen?
Doe eens gek of voor sommige nog steeds heel gewoon en bel ons op! Een beller is nog steeds sneller. Bel ons op 020-21593993
WhatsApp ons
Appen!
Voel jij je lekker met een eerste gesprekje via Whatsapp? Dan doen we dat toch? WIj zijn bereikbaar via 0619391121
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt