Vind ervaren en ondernemend kooktalent via onze zzp pool!

Groot en divers bestand van zzp koks

Onze professionele zzp koks laten uw keuken optimaal presteren

  • Uw aanvraag binnen 24 uur in behandeling
  • Getalendeerde koks
  • Groot internationaal netwerk
  • Kennis van keuken en personeel

Kitchen Recruitment

Onze zzp pool bevat vele ervaren, zelfstandig werkende koks, die voor een dag tot enkele maanden beschikbaar zijn. We werken snel, met kennis van zaken en resultaatgericht. Wij kennen zowel de talenten van onze kandidaten als de keukens van onze opdrachtgevers. Zo maken we altijd de juiste match!

Bovendien werken we internationaal. Via ons kunt u talenten uit binnen-en buitenland halen, met kennis van diverse keukens. Wij ontzorgen!  Opus-Pro Kitchen Recruitment zorgt ervoor dat u kan zich richten op het ondernemen in plaats van het dichten van de gaten op het rooster.

Opus-Pro Kitchen Recruitment, uw partner in de keuken!

Onze werkwijze

Stap 1 Uw aanvraag

Stuur ons uw vacature via de mail of bel ons eerst even. We gaan direct voor u aan de slag!

Stap 4 Het contract

Digitaal ondertekenen van een door de Belastingdienst goedgekeurde overeenkomst

Stap 2 Wij vinden uw kandidaat

Uit ons bestand selecteren we de voor u meest geschikte kandidaat

Stap 3 Wij verbinden

We stellen u de kandidaat voor, een nadere kennismaking volgt.  Het klikt!

frequently asked questions

Hoe kom ik met u in contact?

Heel eenvoudig! Op onze contactpagina staan al onze gegevens. Als u onmiddellijk contact wilt: pak de telefoon en bel 020-2159393. Ook buiten kantooruren zijn we bereikbaar.

Hebben jullie ook Zzp koks?

Natuurlijk! Opus-Pro Kitchen Recruitment heeft een poule van zzp koks die zich graag via ons laten bemiddelen.

Hebben jullie ook uitzendkrachten?

Jazeker! Flexibiliteit is niet alleen vaak door werkgevers gewenst, maar veel werknemers geven daar ook de voorkeur aan. Bijvoorbeeld om lekker flexibel te werken in de winter en in de zomer een paar maanden op reis te gaan. Of om de periode te overbruggen tot de definitieve start in een nieuwe functie. Ook voor bijvoorbeeld een pop-up restaurant dat slechts een paar maanden draait hebben we koks op uitzendbasis beschikbaar.

Hoe kan het dat jullie wel koks in bemiddeling hebben?

Uiteraard is dat deels het geheim van de smid! Voor de rest doen we niet geheimzinnig. Wij werken alleen met opdrachtgevers die correct zijn richting het personeel, weten waar ze het over hebben en in staat zijn om het loon op tijd uit te betalen. Het klinkt allemaal logisch, maar helaas is dat niet altijd zo in horecaland. Veel koks weten inmiddels dat een bemiddeling via Opus-Pro Kitchen Recruitment leidt tot een baan bij een fatsoenlijke werkgever.

Wat zijn jullie werving-en selectietarieven?

Over onze tarieven doen wij niet geheimzinnig, omdat wij weten dat ze bijzonder concurrend zijn. Voor kandidaten die zich reeds in onze poule bevinden rekenen wij bedragen van € 2000,00 voor een zelfstandig werkend kok, € 2500 euro voor een sous-chef € 3000,00 voor een chefkok of een andere leidinggevende positie. Voor speciale zoekopdrachten rekenenen wij 15 procent van het jaarsalaris. Uiteraard zijn er garantieregelingen. Leeftijd en ervaring kunnen aanleiding zijn om het tarief (naar beneden) bij te stellen.

brigitte linkedin
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt